TEAM

Architectenbureau Haemerlinck is een jong bureau. Wij werken voor elk project samen met de juiste specialisten zoals ingenieurs, veiligheidscoördinators,.. zodat we samen tot uw droomwoning kunnen komen.

Briek

Ik ben Briek Haemerlinck, geboren in het mooie Brugge en nu woonachtig in het landelijke dorpje Maldegem in Oost-Vlaanderen. Als zoon van een aannemer werd de liefde voor de bouw me met de paplepel ingegeven. Ik deed niets liever dan meegaan om te helpen afbreken maar meer nog om te kijken en uit te vissen hoe alles in elkaar stak.


Tijdens de reizen met mijn ouders deelde ik hun interesse voor architectuur. Een ervaring die me goed van pas kwam tijdens mijn studies architectuur aan de KU Leuven.


Talloze maquettes en cases verder, loop ik nu stage bij het architectenbureau Vanhoorn te Jabbeke. Mijn creativiteit en vakkennis kan ik elke dag toetsen aan de realiteit. Ik leerde me inleven in de gedachten en wensen van anderen.


Voor mijn eigen bedrijf wil ik mij niet vastpinnen op één stijl, maar zorg ik ervoor dat ik kan beantwoorden aan de diverse interesses en noden van mijn klanten.


Particuliere woningen, oude te renoveren fermettes, appartementen en industriebouw. Elk project is uniek en wordt met de nodige zorg en vakkennis gerealiseerd en opgevolgd.


Een eventuele samenwerking, met door mij aanbevolen aannemers, laat mij toe om een degelijk en betrouwbare uitvoering van de werken te verzekeren.


Voor de realisatie van uw droomhuis, bent u bij ons aan het juiste adres.
Architectenbureau Haemerlinck maakt van uw huis uw thuis!